MAXIM TIPAR este o tipografie offset pentru tiraje mici si medii.

La noi in tipografie, toate lucrarile sunt atent executate in cele mai bune conditii de calitate folosind o masina hibrid digital offset.
Iar pentru ca timpul este foarte important, atat pentru noi, cat mai ales pentru dumneavoastra, facem pana si imposibilul pentru a ne incadra pana si in cele mai urgente termene.

Toate acestea, la CELE MAI MICI PRETURI!
Va puteti convinge de acest lucru, chiar acum, vizitand produsele noastre.

Nu in ultimul rand, spre deosebire de multe alte tipografii de pe piata, Maxim Tipar, pentru a tine pasul cu exigentele dumneavoastra in materie de calitate, achizitioneaza, periodic, utilaje noi, oferindu-va randamentul optim realizarii lucrarilor dumneavoastra!

Despre noi

Va prezentam cateva lucruri despre tipografia noastra

  • Legatorie Controlul Calitatii

    Fetele din legatoria noastra finiseaza la cele mai inalte standarde de calitate revistele, mapele. Ele au o atentie sporita la cele mai mici detalii astfel incat comanda voastra sa fie realizata asa cum va doriti.

  • Grafica DTP

    Specialistii de la dtp vin mereu in intampinarea dorintelor dumneavoastra cu sugestii si idei constructive.Daca aveti nevoie de un proiect de grafica de la 0, putem discuta pentru a obtine cel mai bun rezultat.

  • Tipografi Tipografi

    La noi gasiti tipografi cu peste 20 ani experienta. Ei sunt foarte atenti la detalii si culori. Tipografii nostri stiu cat de importante sunt printurile pentru voi si se asigura de fiecare data ca o sa primiti cea mai buna calitate.

Calitatile noastre

Iata cateva dintre lucrurile care ne recomanda sa fim alegerea voastra

99

Calitate

Calitatea maxima este scopul nostru. Tiparul, legatoria si finisarea se fac cu cea mai mare atentie. Lucrarile sunt verificate de mai multe ori pana ies pe usa tipografiei, tocmai pentru a putea oferi o calitate de neegalat

11

Timp de executie

Intr-o lume care este bazata pe miscare si in care timpul de executie devine tot mai scurt, incercam sa venim in ajutorul clientilor nostri si in functie de volumul de lucru, sa putem realiza comenzile in 2 zile lucratoare

10

Preturi

Stim cu totii ca este “criza” astfel incat preturile noastre sunt orientate catre clienti. Vrem ca toata lumea sa isi permita sa tipareasca la noi, dar totodata sa tinem un standard ridicat al calitatii

100

Satisfactia clientilor

Majoritatea celor care au lucrat cu noi pentru o comanda revin cu mare placere pentru multe alte lucrari. Modul in care desfasuram lucrarile asigura o garantie a calitatii si a satisfactiei clientilor

mbutaDespre Noi